Εκπαίδευση και πιστοποίηση στη χρήση Η/Υ

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης για την πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων στην χρήση Η/Υ.

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς, υλοποιεί επαναλαμβανόμενους κύκλους  εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και πιστοποίησης γνώσεων χρήσης Η/Υ.

5 λόγοι για να επιλέξετε το πρόγραμμα:

#1 Απεριόριστη χρήση πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκατάρτισης  από τον προσωπικό χώρο σας με ασφάλεια και χωρίς ωράρια και μετακινήσεις.

#2 Χρήση προγράμματος προσομοίωσης των εξετάσεων πιστοποίησης με σκοπό την καλύτερη εκπαίδευση και προετοιμασία για τις εξετάσεις πιστοποίησης.

#3 Συμβουλευτικές εκπαιδευτικές συναντήσεις με την χρήση πλατφόρμας σύγχρονης τηλεκατάρτισης με σκοπό την επίλυση αποριών και την συμβουλευτική υποστήριξή σας. 

#4 Συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης (6 ενότητες) και 1 δωρεάν επανεξέταση (ανά ενότητα) για την απόκτηση πιστοποιητικού αναγνωρισμένου από το Ελληνικό Δημόσιο.

#5 Χαμηλό κόστος συμμετοχής (εκπαίδευση και πιστοποίηση) το οποίο διαμορφώνεται ως εξής:

Για εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους:

 130,00€ (115,00€ σε περίπτωση εξόφλησης του κόστους με την εγγραφή)

Για Ανέργους, φοιτητές και ΑμεΑ:

110,00€ (95,00€ σε περίπτωση εξόφλησης του κόστους με την εγγραφή).

Οι αιτήσεις για το ΝΕΟ κύκλο υλοποίησης του προγράμματος ξεκίνησαν στις 20 Απριλίου 2021 και ολοκληρώνονται στις 6 Μαΐου 2021.

Εάν επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες και να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής επιλέξτε τον σύνδεσμο που ακολουθεί:

https://easytraining.webnode.gr/

Σημαντική ενημέρωση.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ.1558/17/4/2021, η διεξαγωγή εξετάσεων για την απόκτηση πιστοποιητικού χρήσης Η/Υ επιτρέπεται και πάλι δια ζώσης. Αναλυτικές πληροφορίες για την διαδικασία υλοποίησης των εξετάσεων πιστοποίησης μπορείτε να βρείτε εδώ.